Άνεση στην καθημερινότητα - Zwave Greece - Leading Greek Z-Wave store for the wireless smart home

 έρευνα
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Άνεση στην καθημερινότητα

Χρειάζεστε ένα σύστημα που
  • Θα σας γλυτώσει πολύτιμη ώρα αυτοματοποιώντας τις λειτουργίες του σπιτιού?

Εξοικονομείτε χρόνο και απολαμβάνετε. Η τεχνολογία zwave θα σας κάνει να πείτε ‘’πως ζούσα πριν ?’’

Γυρίσατε ποτέ σπίτι σας για να κλείσετε παράθυρα που είχατε ξεχάσει ανοικτά ? Ή ίσως ήσασταν ήδη καθυστερημένοι αλλά έπρεπε να τρέξετε σε όλο το σπίτι και να κλείσετε φώτα, κλιματιστικά και τόσα άλλα που είναι μέρος της καθημερινής ρουτίνας σας που λέγεται ‘’φεύγω από το σπίτι ?’’

Με τη τεχνολογία Zwave μπορείτε να ενεργοποιήσετε ένα σενάριο ‘’φεύγω από το σπίτι‘’. Αυτό θα κλείσει όλα όσα εσείς τρέχατε να κλείσετε, τηλεοράσεις , aircondition, ρολλά παραθύρων και ότι άλλο θέλετε. Θα σας ειδοποιήσει αν κάποιο παράθυρο έμεινε ανοικτό. Μετά θα ενεργοποιηθεί και το σύστημα ασφαλείας. Ο ανιχνευτής κίνησης που έχετε στο καθιστικό σας για να σβήνουν αυτόματα τα φώτα όταν δεν είναι κανένας παρών, τώρα αλλάζει και ενεργοποιεί τη σειρήνα, ανάβει τα φώτα και σας ειδοποιεί αν υπάρξει κίνηση.
Αντίστοιχα, ενεργοποιείτε ένα σενάριο ’’επιστρέφω σπίτι’’ και αυτό ανάβει τα φώτα για να αισθανθείτε ασφάλεια, ενεργοποιεί τη θέρμανση, και ότι άλλο χρειάζεστε άμεσα.
Όλη η άνεση τόσο απλά, όσο το πάτημα ενός κουμπιού.

Λείπετε από το σπίτι σας για διακοπές ή ταξίδι. Τα φώτα και τα ρολά θα προσομοιώνουν την παρουσία σας. Ο ανιχνευτής κίνηση για τα φώτα θα αναλάβει ρόλο στο σύστημα ασφαλείας για κίνηση. Ένα άνοιγμα παραθύρου/πόρτας ή μια κίνηση μπορεί να ενεργοποιήσει όλα τα φωτα του σπιτιού, τη σειρήνα ή ότι άλλο.
Ρυθμίστε τα εξωτερικά φώτα να ανοίγουν μια ώρα μετά τη δύση του ήλιου και να κλείνουν με την ανατολή. Δεν χρειάζεται να ψάχνετε στα ημερολόγια για ώρες ανατολής και δύσης του ήλιου. Εϊτε χειμώνα, είτε καλοκαίρι, το σύστημα το ξέρει από το διαδίκτυο. Όπως ξέρει και για τον καιρό, αφού του ορίσετε τις συντεταγμένες του σπιτιού σας…

Δείτε τις προτάσεις μας

 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού