Αισθητήρες - Zwave Greece - Leading Greek Z-Wave store for the wireless smart home

 έρευνα
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Αισθητήρες

Ενημερωθείτε > Τι να επιλέξετε

Οι αισθητήρες Z-Wave είναι συσκευές που επικοινωνούν ασύρματα και που διαβιβάζουν ορισμένες περιβαλλοντικές τιμές ή συγκεκριμένες συμπεριφορές σε ένα ασύρματο κέντρο ελέγχου. 
Έχουν τη δυνατότητα επίσης να ελέγχουν άλλες συσκευές Z-Wave άμεσα, χρησιμοποιώντας τη λειτουργία "Αssociation" της τεχνολογίας Z-Wave . Ένα παράδειγμα τέτοιας λειτουργίας είναι ο έλεγχος ενός φωτιστικού σε συνεργασία με έναν ανιχνευτή κίνησης.

Οι αισθητήρες λειτουργούν με μπαταρίες διαφόρων τύπων, όπως ΑΑ ή ΑΑΑ ή CR2. Ανάλογα με τη βέλτιστη χρησιμοποίηση του πομποδέκτη οι μονάδες μπορούν να λειτουργούν ακατάπαυστα μεταξύ για περίπου ένα χρόνο, ίσως και παραπάνω, ανάλογα με τη χρήση.

Καλύπτουν μια ευρεία γκάμα σημάτων από απλούς ανιχνευτές κίνησης, ανοίγματος πόρτας, ή ανιχνευτές φωτιάς ή νερού έως και ειδικούς για ποιότητα αέρα σε (ppm), θραύσης κρυστάλλων ή με επιταχυνσιόμετρο για προστασία αντικειμένων.

Ιδιαίτερα ενδιαφέροντες είναι οι πολύ-αισθητήρες, όπου πολλαπλάσιοι αισθητήρες όπως η θερμοκρασία ή η υγρασία παρέχονται από μια συσκευή μέσω του ασύρματου δικτύου Z-Wave.

 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού