Ασφάλεια Σπιτιού - Zwave Greece - Leading Greek Z-Wave store for the wireless smart home

 έρευνα
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Ασφάλεια Σπιτιού

Χρειάζεστε ένα σύστημα που
    • Θα σας κάνει να νιώσετε σιγουριά και ασφάλεια ?


Η Zwave είναι η κορυφαία επιλογή για βοηθητικά συστήματα ασφαλείας.

 

Όταν εγκαταστήσετε στο σπίτι σας τεχνολογία Zwave τότε θα μπορέσετε να αξιοποιήσετε ένα ολόκληρο οικοσύστημα από προϊόντα. Υπάρχουν πολλά προϊόντα που καλύπτουν σχεδόν όλες τις πιθανές σας ανάγκες.

Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να χτίσετε ένα σύστημα ασφαλείας πλήρως προσαρμοσμένο στις εκάστοτε ανάγκες σας, όπως αυτές διαφοροποιούνται με τον χρόνο

Μπορείτε να συνδέσετε σενάρια και συνδυασμούς ενεργειών ανάλογα με τη περίπτωση. Για παράδειγμα, να ενεργοποιούνται τα φώτα όταν υπάρξει κίνηση και μια κάμερα ασφαλείας να τραβήξει φωτογραφίες να τις στείλει στο smartphone σας για να δείτε τι γίνεται.

Η Zwave τεχνολογία ασφαλίζει το σπίτι σας.
Θέλετε να ελέγχετε καλύτερα το σπίτι σας?
Έχετε αμφιβολίες αν κλείσατε το κλιματιστικό πριν φύγετε διακοπές ? κάποιο φως ανοικτό ? κάποιο παράθυρο ? 
Μπορείτε άμεσα να ελέγξετε ότι θέλετε.
Μπορείτε ακόμα να ενεργοποιήστε και την τηλεχειριζόμενη κάμερα που έχετε για να δείτε κάτι που θέλετε.

Θέλετε να προφυλάξετε το εξοχικό σας? Βάλτε ένα από σύστημα που θα σας ειδοποιεί σε περίπτωση παραβίασης. Είναι στο βουνό και το χειμώνα έχει θερμοκρασίες κάτω από το μηδέν? Βάλτε ένα σύστημα να κλείνει την παροχή του νερού αυτόματα σε περίπτωση διαρροής. 
Θέλετε να πάτε για ένα Σαββατοκύριακο αλλά μέχρι να ζεσταθεί, εσείς πρέπει να φύγετε? Βάλτε ένα θερμοστάτη για να το ζεστάνετε πριν φτάσετε.
Τέλος στο εξοχικό σας δεν έχετε Internet γραμμή? Αν μπορείτε να διαθέσετε πέντε ευρώ τον μήνα, μπορείτε να έχετε την άμεση ενημέρωση μέσω διαδικτύου.

Δείτε τις προτάσεις μας 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού