Διαμερίσματα - Zwave Greece - Leading Greek Z-Wave store for the wireless smart home

 έρευνα
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Διαμερίσματα


Ζητήσαμε από τους πελάτες μας να μας στείλουν το δικιά τους λύση για το έξυπνο σπίτι τους, τις ανάγκες τους και το σύστημα που τελικά εγκατέστησαν στο διαμέρισμά τους.

Οι περισσότερες εγκαταστάσεις καλύπτυν συγκεκριμένες ανάγκες.

Η διαφορετικότητα των εγκαταστάσεων είναι αρκετά μεγάλη αλλά οι περισσότερες είναι προσανατολισμένες σε ασφάλεια χώρου και στον έλεγχο ηλεκτρικών καταναλώσεων.
Η πλειονότητα είναι συστήματα συνολικού κόστους από 400 έως 800 Ευρώ, μαζί με τον κεντρικό ελεγκτή και συνδυάζουν αισθητήρες ανοίγματος πόρτας/παραθύρου, κίνησης, ρελέ φωτισμού και σειρήνα.

Τελευταία, μια νέα αγορά έχει εμφανιστεί και συνεχίζει με αυξανόμενο ρυθμό, αυτη των Airbnb διαμερισμάτων και γενικά κατοικιών. 
Είναι αναμενόμενο, όταν κάποιος παραδίδει το σπίτι του σε ενοικιαστές, σίγουρα θέλει να ξέρει τι συμβάνει στη χρήση του και να έχει τον έλεγχο στις προσφερόμενες υπηρεσίες του.

Διαμερίσματα Θεσσαλονίκη
Εγκατάσταση 10 τεμάχια ασύρματες κλειδαριές σε ισάριθμα studio / γραφεία σε έναν ενιαίο χώρο, διαθέσιμα για ενοικίαση.
Σύστημα ελέγχου πρόσβασης.
Η δυνατότητα του προγραμματισμού και αλλαγής των pin πρόσβασης και η αποτύπωση της κατάστασης της κάθε κλειδαριάς με μηνύματα γα την είσοδο – έξοδο των ενοικιαστών δίνει στον ιδιοκτήτη την ευελιξία να ενοικιάζει τους χώρους διαδικτυακά και χωρίς την ανάγκη φυσικής του παρουσίας για την παράδοση / παραλαβή κλειδιών.
Παράλληλα έχει τη δυνατότητα να κλειδώνει αυτόματα πόρτες που έχουν ξεχαστεί ανοιχτές αλλά και να απαγορεύει τη πρόσβαση σε περίπτωση προβλημάτων / διαφορών με τους ενοικιαστές.
Ένας ενισχυτής σήματος κατάλληλα τοποθετημένος χρησιμοποιήθηκε για την εύρυθμη λειτουργία του δικτύου και της σωστής επικοινωνίας των κλειδαριών με το κέντρο ελέγχου.

Διαμερίσματα στην Αθήνα
Τριώροφη οικοδομή με τέσσερα αυτόνομα όροφο-διαμερίσματα.
Σύστημα ελέγχου φωτισμού και θέρμανσης
Σε κάθε διαμέρισμα έχει αυτοματοποιηθεί ο φωτισμός να λειτουργεί με παρουσία ώστε να αποφεύγεται η αναίτια χρήση του, όχι μόνο στο εσωτερικό αλλά και στις βεράντες. Έχουν χρησιμοποιηθεί ρελέ φωτισμού μέσα στους διακόπτες που συνεργάζονται με καλαίσθητα αισθητήρια κίνησης.
Η αυτόνομη θέρμανση παρακολουθείται και κλείνει με το άνοιγμα εξωτερικών πορτών και παράθυρων.

 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού