Ελεγκτές - Zwave Greece - Leading Greek Z-Wave store for the wireless smart home

 έρευνα
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Ελεγκτές

Ενημερωθείτε > Τι να επιλέξετε

Είναι η πρώτη σας αγορά και αποτελεί την καρδιά και τον εγκέφαλο του συστήματος. Η επιλογή του πρέπει να γίνεται ανάλογα με τις ανάγκες σας και τις απαιτήσεις σας.
 Αν δεν είστε σίγουροι ποιον να διαλέξετε, ενημερωθείτε καλύτερα ή μπορείτε και να επικοινωνήσετε μαζί μας για να συζητήσουμε αναλυτικότερα το σύστημα που σας ταιριάζει καλύτερα.
Οι ελεγκτές χρησιμοποιούνται για να ελέγξουν δίκτυα που υλοποιούνται σύμφωνα με το ασύρματο πρωτόκολλο επικοινωνίας Z-Wave. Τα προσφερόμενα συστήματα προέρχονται από διαφορετικές κατασκευαστικές εταιρείες και εμφανίζονται ως σταθερά επιτραπέζια ασύρματα κέντρα ελέγχου, επιτοίχα ασύρματα συστήματα ή φορητοί ασύρματοι ελεγκτές.

Ο έλεγχος ενός ασύρματου δικτύου βασισμένου στη τεχνολογία Z-Wave είναι δυνατός ακόμη και με τη χρήση ενός Η/Υ με ενσωματωμένο το κατάλληλο λογισμικό κτιριακού αυτοματισμού. Με αυτή τη διαδικασία απαιτείται ο κατάλληλος αντάπτορας τύπου USB για να επικοινωνήσει με τις ασύρματες συσκευές δικτύου.

Οι ελεγκτές Z-Wave διακρίνονται σε απλούς και σε αυτούς που παρέχουν τη δυνατότητα διαδικτυακής επικοινωνίας. Τα πλεονεκτήματα είναι πολλαπλά. Οχι μόνο παρακολουθείτε σε πραγματικό χρόνο τι γίνεται σπίτι σας και μπορείτε να δίνεται ή να αλλάζεται εντολές από οπουδήποτε στον κόσμο, το σύστημα χρησιμοποιεί τις δυνατότητες του διαδικτύου ώστε να είναι πάντα ενημερωμένο για τοπικές καιρικές συνθήκες (με ακριβείς συντεταγμένες), ώρες Ανατολής - Δύσης ήλιου, και άλλες παρόμοιες πληροφορίες που διευκολύνουν τον χρονικό προγραμματισμό σεναρίων λειτουργίας. Το σενάριο<άνοιξε τα εξωτερικά φώτα μιά ώρα πριν την Δύση του ήλιου και κλείστα με την Ανατολή>, είναι το ίδιο χειμώνα-καλοκαίρι, με χειμερινή-καλοκαιρινή ώρα.

 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού