Εξοικονόμηση Ενέργειας - Zwave Greece - Leading Greek Z-Wave store for the wireless smart home

 έρευνα
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Εξοικονόμηση Ενέργειας

Χρειάζεστε ένα σύστημα που
  • Θα σας βοηθήσει να ελαττώσετε τα ενεργειακά σας κόστη?

Υπάρχουν εκατοντάδες απλοί τρόποι να ξεκινήσετε εξοικονόμηση Eνέργειας και χρημάτων χρησιμοποιώντας Zwave τεχνολογία.


Για φωτισμό, θέρμανση, πότισμα, σκίαστρα, έξυπνες πρίζες υπάρχουν εκατοντάδες απλά, διαλειτουργικά προϊόντα Zwave που σας δίνουν την δυνατότητα να παρακολουθείτε, να ελέγχετε και να διαχειριζόσαστε την ενέργεια που ανά πάσα στιγμή καταναλώνετε.

Έξυπνος ρυθμιζόμενης έντασης φωτισμός και κλείσιμο φώτων που δεν χρησιμοποιούνται, υπολογίζεται ότι ελαττώνουν κατά 25% έως 40% την ενέργεια για φωτισμό. Ένας θερμοστάτης Zwave σε συνδυασμό με βαλβίδες στα σώματα θα σας εξοικονομήσει χρήματα άμεσα.

Μπορείτε ακόμα να κλείνετε όλες τις ‘stand-by’ συσκευές που κάθε μια ξεχωριστά δεν καταναλώνει πολύ ρεύμα αλλά όλες μαζί κάνουν την διαφορά....
Η Zwave τεχνολογία θα σας κάνει να αισθανθείτε καλά, εσάς και το πορτοφόλι σας....

Τρέχετε συνέχεια σε όλο το σπίτι για να κλείνετε φώτα και κλιματιστικά που έχουν μείνει ανοικτά? Δεν θα ήταν τέλειο να κλείνουν μόνα τους όταν δεν υπάρχει κανείς στον χώρο ? Είναι απλό. Βάλτε τον διακόπτη για το φως στο Zwave δίκτυο και ένα ανιχνευτή παρουσίας στο δωμάτιο στον τοίχο, με μπαταρίες. Λύσατε το πρόβλημά σας. Χωρίς καμιά άλλη επέμβαση.

Βάτε έναν μετρητή στην κεντρική κατανάλωση του χώρου σας. Έτσι θα βλέπετε σε πραγματικό χρόνο τι καταναλώνετε. Βάλτε ένα όριο για να σας ειδοποιεί αν το περάσετε. Απλά, χωρίς ειδικές γνώσεις προγραμματισμού.

Και μη ξεχνάτε. Ο ανιχνευτής παρουσίας που έχετε για να λειτουργούν τα φώτα, όταν φύγετε από το σπίτι, αλλάζει ρόλο και το σύστημα αναλαμβάνει να σας ειδοποιήσει άμεσα για οποιαδήποτε κίνηση που μπορεί να θεωρηθεί 'παραβίαση'.
Δείτε τις προτάσεις μας


 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού