Πόσο ασφαλές είναι το σπίτι μας - Zwave Greece - Leading Greek Z-Wave store for the wireless smart home

 έρευνα
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Πόσο ασφαλές είναι το σπίτι μας


Καλοκαιρινές Διακοπές. Πόσο ασφαλές είναι το σπίτι μας?

Ένα ειδικό σύστημα που ετοίμασε η MobileHome για όλους εσάς που ανησυχείτε όταν φεύγετε από το σπίτι σας.
Όσοι μπορούν να πάνε διακοπές, από τώρα ανυπομονούν και περιμένουν τις μέρες αυτές.

Όπου και να πάει ο καθένας είτε μακριά είτε κοντά, όταν έρθει η στιγμή που φεύγει από το σπίτι του, έχει ανησυχία. Ιδίως αν αφήνει το σπίτι του απλά κλειδωμένο, απροστάτευτο από οποιοδήποτε σύστημα συναγερμού ή ειδοποίησης. Και τότε σκεφτόμαστε τι προφυλάξεις θα μπορούσαμε να έχουμε πάρει.

ΜΗΝ το αφήσετε τελευταία στιγμή. Προετοιμαστείτε από τώρα για ένα ανέμελο διάστημα διακοπών, χωρίς η σκέψη σας να είναι εκεί από όπου φύγατε.
Δύο ανιχνευτές κίνησης, και μια σειρήνα, ενωμένα στο internet του σπιτιού σας θα ειδοποιήσουν τους γείτονες για όποια παραβίαση και εσάς άμεσα στο κινητό σας. Και ειδοποιείτε το φίλο, τον συγγενή, τον γείτονα, την αστυνομία και όποιον άλλον μπορείτε να κινητοποιήσετε για να μην έχετε απώλειες.
Έχουμε έχει ετοιμάσει για εσάς ένα τέτοιο ακριβώς σύστημα σε μια ειδική τιμή προσφοράς. Μη χάσετε την ευκαιρία. Θα το ετοιμάσουμε εμείς για εσάς και θα το παραλάβετε έτοιμο για χρήση. Ούτε να ενώσετε με δίκτυο όλες τις συσκευές, ούτε να σετάρετε την λειτουργία συναγερμού. Απλά θα συνδέσετε το σύστημα στο internet (όλα τα καλώδια περιλαμβάνονται), θα βάλετε τους ανιχνευτές κίνησης και την σειρήνα σε όποιο χώρο του σπιτιού σας θέλετε, κατεβάζετε το app στο κινητό σας και φεύγετε για διακοπές.

 


Τόσο απλά όσο το πάτημα ενός κουμπιού.
 
 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού