Πως λειτουργεί - Zwave Greece - Leading Greek Z-Wave store for the wireless smart home

 έρευνα
Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Πως λειτουργεί


H τεχνολογία Z-Wave ενοποιεί όλα τα οικιακά ηλεκτρονικά σας σε ένα ενσωματωμένο ασύρματο δίκτυο, χωρίς περίπλοκο προγραμματισμό και χωρίς καλώδια

Οποιαδήποτε Z-Wave συσκευή μπορεί να προστεθεί αβίαστα σε αυτό το δίκτυο και διάφορες συσκευές μη συμβατές με την τεχνολογία Ζ-Wave μπορούν να γίνουν συμβατές, απλά συνδέοντας επάνω τους μια βοηθητική συσκευή Z-Wave. Χτίζοντας αυτό το ασύρματο ‘’οικοσύστημα’’ στο σπίτι σας μπορείτε να το ελέγχετε από οπουδήποτε στον κόσμο μέσω διαδικτύου, χρησιμοποιώντας ένα Η/Υ, tablet ή το κινητό σας τηλέφωνο.

Η τεχνολογία του οικιακού αυτοματισμού ( Έξυπνο Σπίτι ) έχει γίνει πλέον συνώνυμη με την ποιοτικότερη καθώς επίσης και την ευκολότερη καθημερινή διαβίωση στη κατοικία ή στο χώρο εργασίας. Με την ενσωμάτωση της τεχνολογίας σε μια νέα ή υπάρχουσα οικοδομή, μπορούμε εύκολα να μειώσουμε τη κατανάλωση ενέργειας καθώς επίσης και να μειώσουμε δραστικά τις εκπομπές των ρύπων που έχουν επίπτωση στο περιβάλλον.

Τα ασύρματα συστήματα έχουν συγκριτικά πλεονεκτήματα έναντι των καλωδιακών δεδομένου ότι προσφέρουν ευκολία εγκατάστασης, χαμηλότερο κόστος υλοποίησης και απλότητα στη λειτουργία.
Ποιες είναι οι συσκευές που συνθέτουν ένα τέτοιο σύστημα ? Χωρίζονται ανάλογα με την χρήση τους.

Κεντρικός εγκέφαλος του συστήματος είναι ο ελεγκτής ο οποίος ενοποιεί όλες τις συσκευές σε ένα ενιαίο δίκτυο και εκτελεί τις σκηνές (σενάρια λειτουργίας). Ταυτόχρονα, είναι συνδεδεμένος στο διαδίκτυο και λαμβάνει και δίνει πληροφορίες / εντολές.

Οι υπόλοιπες συσκευές ταξινομούνται ανάλογα με τη χρήση και τις λειτουργίες τους.


 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού